Pro Motive Silver

VARTA Promotive Silver je perfektno rešenje za vozila koja u svakodnevnom radu moraju da pruže veliki radni učinak, a ne smeju da dopuste dugo vreme stajanja. Opremljen jedinstvenim lavirintskim poklopcem i kalcijum-srebro tehnologijom, VARTA Promotive Silver akumulator predstavlja primer efikasnosti. Problemi kod hladnog starta i česti servisni intervali sa ovim akumulatorom konačno pripadaju prošlosti.


Čak i u najzahtevnijim slučajevima, VARTA Promotive Silver zahvaljujući „Longlife Technology SHD“ privlači velikom cikličnom čvrstoćom i ekstremno dugim vekom trajanja. Time VARTA Promotive Silver nudi najbolje uslove za maksimalan rezultat u gradskom, linijskom i saobraćaju na duge relacije.


Energy Control + +
Neznatno samopražnjenje zahvaljujući kalcijum-srebro tehnologiji i mogućnost skladištenja do 18 meseci

Longlife Technology SHD
Ekstremno dug vek trajanja i odlična ciklična izdržljivost zahvaljujući sloju od mikrostaklenog vlakna – takođe kod dugotrajnog punjenja i pražnjena akumulatora.

Top Start
Ultra snaga hladnog starta za motore velikog volumena – takođe pri ekstremnoj hladnoći

Easy Fit
Potpuno napunjen, formiran i trenutno spreman za upotrebu

Check Proof

Zahvaljujući Acid Reserve Design i lavirintnom poklopcu u potpunosti bez održavanja – nije čak potrebno ni dodavanje vode
   
Safety Check
Ekstremno siguran zahvaljujući lavirintnom poklopcu i specijalnom čepu, osiguran od povratnog paljenja, osiguran od dodira polova.


 

Modifikator cena:
Cena sa porezom:
Cena sa popustom:
Prodajna cena sa popustom:
Prodajna cena bez poreza:
Popust:
Vrednost poreza:

Detalji o proizvodu

Modifikator cena:
Cena sa porezom:
Cena sa popustom:
Prodajna cena sa popustom:
Prodajna cena bez poreza:
Popust:
Vrednost poreza:

Detalji o proizvodu