Akumulatori za sve

Akumulatori za motore Velko promet d.o.o.  Beograd Akumulatori za zimske sanke Velko promet Srbija Akumulatori za automobile Velko promet Beograd, Srbija
Akumulatori za radne mašine Velko promet Beograd Akumulatori za kamione Velko promet d.o.o. Akumulatori za golf vozila Velko promet d.o.o.
Akumulatori za traktore Velko promet d.o.o Beograd, Srbija Akumulatori za invalidska kolica Velko promet d.o.o. Akumulatori za nautička vozila, brodove Velko promet Srbija, Beograd
Kliknite na ikonicu za željenu bateriju!


 

Optima akumulatori Velko promet

 

Optima Red Top SPIRALCELL

Optima Red Top SPIRALCELL- akumulator za pokretanje velikog kapaciteta. 15 puta otporniji na vibracije od standardnog akumulatora. Njihova specijalna spiralcell® tehnologija omogućava da pokrenu motor i posle dugog vremena nepaljenja i tokom hladnih dana, učvršćuje unutrašnje komponente akumulatora, omogućavajući im da podnesu neverivatne vibracije. Zapečaćeni galvanski elementi čine akumulator nepropusnim, čak i ako ga postavite ležeći.

 

 

Akumulatori Velko promet - Akumulatori Optima red top       Akumulatori Velko promet - Akumulatori Optima red top

 

Optima Yellow Top SPIRALCELL

Optima Yellow Top SPIRALCELL - akumulatori dubokog ciklusa za primenu u ekstremnim uslovima rada. Posebno pogodan za vozila sa velikim brojem potrošača. Ako Vaše vozilo ima puno dodatne opreme, kao što su stereo/av uredjaji, dodatna svetla, hidraulične pogone, ono od akumulatora zahteva više. Akumulatori optima pružaju karakteristike dubokog ciklusa pražnjenja udružene sa ekstremnim otporom na vibracije. Ta kombinacija omogućava postizanje odličnih performansi vozila.

 Akumulatori Velko promet - Akumulatori Yellow top

 

Optima Blue Top SPIRALCELL

Optima Blue Top SPRIALCELL - akumulator za pokretanje i rad dubokog pražnjenja za ploveće objekte. Spiralcell® tehnologija omogućava duže vreme rada, kraće vreme punjenja i dvostruko duže traje u odnosu na tradicionalne akumulatore za plovidbu. Idealan je za sezonsku upotrebu. Napunjen, može da stoji i do godinu dana a da se ne upotrebi, na sobnoj temperaturi, i da bude spreman za upotrebu. 15 puta otporniji na vibracije od drugih akumulatora. Potpuno hermetički zatvoren, može da se ugradi u bilo kojoj poziciji.Akumulatori Velko promet - Akumulatori Blue top

 

Stacionarne baterije, trakcione i polutrakcione baterije

Stacionarne baterije, trakcione i polutrakcione - za razliku od startnih akumulatora, gde akumulator ima ulogu pri paljenju, ove vrste baterija se koriste za napajanje. Ove vrste baterija imaju ulogu praznjenja i punjenja, ne služe za startovanje motora. Koriste se za ups sisteme, dečije igračke, radne mašine, signalizaciju, invalidska kolica, napajanje osvetljenja, viljuškare, lokomotive, trakciona i transportna vozila. Osnovne karakteristike ovih baterija su da su to baterije sa visokim kapacitetom, dugim vekom trajanja, otporne na vibracije, sa jednostavnim održavanjem i kratkim vremenom punjenja.

 Akumulatori Velko promet - Stacionarne baterije, trakcione i polutrakcione baterije

 

Motto akumulatori - Varta i Exide

Motto akumulatori Varta -  Akumulatori su kiselinski i gel-bez održavanja. Širok spektar dimenzija i polariteta, za sve tipove motora, skutera, četvorotočkaša, mopeda.

 

Transport

 

Akumulatori za transportna vozila