Štampa
Pogodaka: 2876

VP Maximus je prvi PREMIUM brend koji je isključivo pravljen za firmu VAMAL GRUPA i nastao na osnovu zajedničkog projekta na kome je radio tim Vamal grupe i tim fabrike Vipiemme.

Premium brend koji se po najvišim standardima i najmodernijom tehnologijom proizvodi u italijanskoj fabrici Vipiemme S.P.A. Akumulator izuzetnog kvaliteta ,odličnih karakteristika pouzdan za sve vrste putničkih i teretnih vozila.

Akumulator Vp Maximus je proizveden u calcium/calcium tehnologiji,sa karakteristikama baterije bez održavanja. Namenjen za vozila novije generacije,sa dodatnim potrošačima i opremom. Premium kvalitet izrade Vp Maximus akumulatora je osnova za bezbedan,siguran i pouzdan rad na vozilima ,kod kojih se zahteva dodatna snaga i kapacitet baterije.

Brend VP Maximus kao zaštitni znak Vamal Grupe se proizvodi u sivim kutijama. Vamal grupa ima ekskluzivno pravo na prodaju ove vrste akumulatora ( i po kvalitetu i po boji kutije) na tržištima svih republika EX YU!
Garancija 36 meseci u putničkom programu.

Teretni akumulatori VP MAXIMUS rade se u tehnologiji SHD -Super Heavy Duty,sa garancijom od 25 meseci.Namenjen teretnjacima sa dodatnom opremom i otežanim uslovima rada,Maximus SHD sa svojom ojačanom unutrašnjom konstrukcijom obezbeđuje siguran rad.